Získejte velikonoční prémii ve formě slitků stříbra, zlata, platiny a palladia. Stávající i noví klienti získají od pondělka 19. března 2018 do 6. dubna 2018 bonus až do 2% navíc ke svému nákupu drahých kovů u plateb nad 500 EUR.

AUVESTA Edelmetalle AG už 9 let působí v oblasti nákupu, uskladnění a prodeje drahých kovů a má své partnery a klienty v 77 zemích světa. Prostředníctvím depozitu drahých kovů pomáhá klientům postupně budovat majetek i v jiné třídě aktiv jako jsou nemovitosti nebo finanční produkty.  Drahé kovy porážejí od začátku tisíciletí všechny měny světa a dlouhodobě udržují kupní sílu.

Vlastnictví zlata a jiných drahých kovů je v Německu dle novin Die Welt na vzestupu. Němci to vidí jako pojistku proti nekontrolovanému tištění peněz centrálními bankami a záruku v záplavě dluhů, které na sebe státy i jednotlivci berou. I když má Německo jen 1% světové populace, kupují Němci 12,4% všech zlatých slitků a mincí a 4,5% všech šperků. Spořiví Němci kupují zlato 6x více než Američani a 70x více než Francouzi.

Podle renomovaného německého ekonomického časopisu FOCUS Money patří mezi TOP obchodníky s drahými kovy v Německu na základě srovnání 30 vybraných obchodníků. Depozit drahých kovů AUVESTA nabízí výhodný nákup, uskladnění ve vysoce bezpečných trezorech s pojištěním, okamžitou likviditu s online odprodejem, bezplatný převod kovů mezi depozity, automatizovanou dodávku domů a mnoho jiných funkcí. V připadě uskladnění v bezcelních skladech je nákup stříbra bez DPH, čím klienti ušetři až 21%.

Zároveň AUVESTA nabízí výhodnou spolupráci externím obchodním partnerům v Česku a na Slovensku. Rozširujeme portfolio obchodníkům, kteří nabízejí svým klientům nějaké formy investic a spoření. Za posledních 5 let jsme otevřeli depozity v hodnotě 3 miliard Kč. Více informací o spolupráci nebo depozitech získate u společnosti PORTA NOEMA s.r.o., která působí jako koordinátor českého a slovenského trhu.

Děkujeme za sdílení.

Porta Noema s.r.o.

P.S. Akce ke shlédnutí také zde: VELIKONOCE